Politie zoekt getuigen van autobrand

zaterdag 28 mei 2016

Deventer - In de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 mei rond 03.45 uur ontstond er brand in een auto die geparkeerd stond in een parkeerhaven aan de Zaanstraat. De brandweer heeft de brand geblust en kon voorkomen dat de brand oversloeg naar andere auto’s.

De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand. In het kader van dit onderzoek is de politie op zoek naar getuigen. Personen die in de omgeving van de Zaanstraat iets gezien hebben dat met de brand te maken kan hebben worden gevraagd contact op te nemen met de politie in Deventer via 0900-8844.Heeft u beelden van de recente autobranden in Deventer? Gefilmd met uw mobiele telefoon of via een beveiligingscamera? Ziet u daarop verdachte personen in de buurt van een auto? Neem dan contact op met de politie. U kunt uw beelden ook uploaden via het meldformulier op www.politie.nl/upload. Kent u iemand waarvan u vermoedt dat die persoon betrokken is bij de branden? Meld dit dan. Dit kan ook anoniem via 0800-7000.

(2016261623)

bron: politie.nl | Categorie: brand


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Diepenveen | 112 alarmeringen Diepenveen | Goedkoop Tanken in Diepenveen | Supermarkten in Diepenveen | Weerbericht Diepenveen