Politie houdt verdachte aan die inreed op verkeersregelaar

dinsdag 24 mei 2016

Deventer - De politie heeft maandagavond een 47-jarige inwoner van Deventer aangehouden nadat deze was ingereden op een 69-jarige verkeersregelaar. De man wordt verdacht van poging doodslag. Het incident vond plaats op de Rielerweg in Deventer.

Rond 20.35 uur, reed de verdachte over de Vetkampstraat en wilde de 2e Vetkampdwarsstraat inrijden, maar deze was afgesloten voor verkeer. Hierop werd toegezien door de 69-jarige verkeersregelaar. De verdachte reed tot aan de verkeersregelaar en liet weten dat hij naar huis wilde en er graag door wilde. Hem werd te verstaan gegeven dat er een tijdelijke geslotenverklaring gold en dat dat niet kon.

 

Hierop gaf de verdachte gas en reed recht op de verkeersregelaar af die op de motorkap terecht kwam en enkele meters op de motorkap werd meegenomen. Het slachtoffer kwam op wat blauwe plekken na met de schrik vrij. Omstanders zagen dit en lieten de verdachte stoppen. Een omstander rukte het portier open en griste de sleutel uit het contact. Even daarna werd de verdachte aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

 

2016253611

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Diepenveen | 112 alarmeringen Diepenveen | Goedkoop Tanken in Diepenveen | Supermarkten in Diepenveen | Weerbericht Diepenveen