Politie zoekt nog getuigen schietincident

woensdag 5 april 2017

Deventer - In de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 april is een 54-jarige man uit Deventer overleden na een schietincident. De politie heeft een 57-jarige vrouw uit Deventer aangehouden. Voor het onderzoek is het onderzoeksteam nog op zoek naar getuigen.

De man overleed in een woning op het woonwagenkamp aan de Zweedsestraat. Er is meteen een onderzoek gestart. De afgelopen dagen heeft de recherche sporen veiliggesteld in de woning. Daarnaast hebben politiemensen diverse getuigen gehoord. Voor het onderzoek is het van belang dat we precies weten wat er is gebeurd. 

Mogelijk zijn er mensen die wel iets hebben gezien of gehoord maar nog niet met de politie hebben gepraat. Die mensen roepen we op om alsnog contact op te nemen. Was u tussen zaterdagavond 23.00 uur en zondagnacht 1.30 uur in de buurt van het woonwagenkamp aan de Zweedsestraat? Hebt u iets verdachts gezien of gehoord? Of hebt u andere informatie? Neem dan contact op via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven is mogelijk via 0800-7000 of het tipformulier op meldmisdaadanoniem.nl.

 

Verdachte

De 57-jarige vrouw uit Deventer wordt woensdagmiddag 5 april voorgeleid bij de rechter-commissaris.

 

(2017148558) NV

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Diepenveen | 112 alarmeringen Diepenveen | Goedkoop Tanken in Diepenveen | Supermarkten in Diepenveen | Weerbericht Diepenveen