Recherche dodelijk misdrijf Zaanstraat op zoek naar steekvoorwerp en telefoon

maandag 6 november 2017

Deventer - Donderdag 5 oktober jl. startte de politie Oost-Nederland een grootschalig rechercheonderzoek in de Zaanstraat in Deventer. In die straat bleek een man door een misdrijf om het leven te zijn gebracht. De recherche is op zoek naar het steekwapen en de telefoon van het slachtoffer en vraagt hierbij de hulp van de burgers.

In de Zaanstraat werd een 26-jarige man met een steekvoorwerp om het leven gebracht. Kort na dit incident konden twee mannen als verdachte worden aangehouden. De recherche onderzoekt hun rol en betrokkenheid bij de dood van het slachtoffer. De verdachten zitten in belang van het onderzoek nog in hechtenis.

De recherche is op zoek naar het gebruikte steekvoorwerp en vraagt aan de burgers of zij in de Zaanstraat of in de omgeving een steekvoorwerp hebben gezien of gevonden. Ook de mobiele telefoon van het slachtoffer, een IPhone 7, is tot op heden nog niet aangetroffen. De recherche komt graag met getuigen in gesprek die weten waar deze telefoon nu is.

Tevens onderzoekt de recherche of een eerder voorval die week aan de Zaanstraat een relatie heeft dan wel een aanleiding vormt voor het noodlottige incident van 5 oktober.

Bij alle onderzoeken is hulp van burgers van groot belang. Hebt u informatie over;

Belt u dan met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Belt u liever anoniem? Belt u dan met M op 0800-7000.

 

2017460610 RV

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Diepenveen | 112 alarmeringen Diepenveen | Goedkoop Tanken in Diepenveen | Supermarkten in Diepenveen | Weerbericht Diepenveen