Growshop aangetroffen bij controle

vrijdag 3 maart 2017

Deventer - Op donderdag 2 maart heeft de politie in samenwerking met diverse partners een controle uitgevoerd in een pand aan de Nijmegensestraat. Uit lopend onderzoek bleek dat vanuit het pand mogelijk goederen werden verkocht voor het inrichten van een hennepplantage. Bij de controle bleek dit inderdaad het geval te zijn. Bovendien werd in het pand een meer dan toegestane hoeveelheid henneptoppen aangetroffen. Een 45-jarige man uit Deventer die in het pand aanwezig was werd aangehouden voor bezit van softdrugs.

Sinds 1 maart 2015 zijn volgens artikel 11a van de Opiumwet handelingen ter voorbereiding of vergemakkelijking van illegale hennepteelt strafbaar gesteld. Als gevolg daarvan is sinds die datum het houden van een zogenaamde Growshop verboden. Bij de controle van het pand aan de Nijmegensestraat werden onder andere ventilatoren, filters , lampen en verboden bestrijdingsmiddelen aangetroffen. Al deze goederen zijn in beslag genomen. De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten.

(2017096860)

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Diepenveen | 112 alarmeringen Diepenveen | Goedkoop Tanken in Diepenveen | Supermarkten in Diepenveen | Weerbericht Diepenveen