Politie onderzoekt mishandelingen tijdens festival

zondag 20 augustus 2017

Deventer - De politie onderzoekt twee gevallen van openlijke geweldpleging tijdens een festival in het Rijsterborgerpark. Twee beveiligers zijn tussen 22.45 uur en 23.15 uur door meerdere personen belaagd. Eén van de beveiligers liep daarbij ernstige verwondingen op. Rond hetzelfde tijdstip werd een vrouw uit Twello mishandeld. Daarvoor zijn twee verdachten aangehouden.

Tussen 22.45 en 23.15 uur waren twee beveiligers in gesprek met een persoon die zich hinderlijk gedroeg in de buurt van de Dancestage. Opeens werden de twee beveiligers belaagd door meerdere personen. Daarbij liepen ze allebei verwondingen op. Ze zijn allebei naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. Eén van hen moet worden behandeld voor meerdere botbreuken.

Rond dezelfde tijd werd bij de Dancestage een 22-jarige vrouw uit Twello door vier personen belaagd. Ze liep daarbij ook verwondingen op. Kort daarna zag ze agenten lopen en wees twee van de vier verdachten aan. Het gaat om een 22-jarige vrouw uit Raalte en een 20-jarige vrouw uit Deventer. De twee vrouwen zijn aangehouden voor openlijke geweldpleging. Ze zijn zondag in afwachting van de rest van het onderzoek weer heengezonden. 

De politie start een onderzoek naar beide incidenten en is op zoek naar getuigen. Mogelijk zijn er ook mensen die deze vechtpartijen hebben gefilmd. Als dat zo is, dan wil de politie die beelden graag ontvangen. Heb je iets gezien? Bel dan 0900-8844 of vul het meldformulier in. Daar kun je ook beelden uploaden. Anoniem een tip doorgeven is mogelijk via 0800-7000 of het tipformulier op www.meldmisdaadanoniem.nl.

(2017386979 en 2017386337) NV

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Diepenveen | 112 alarmeringen Diepenveen | Goedkoop Tanken in Diepenveen | Supermarkten in Diepenveen | Weerbericht Diepenveen