Politieauto betrokken bij aanrijding

woensdag 2 november 2016

Deventer - Woensdag 2 november is er op de Deventerweg een aanrijding ontstaan tussen een auto en een politieauto. De inzittenden zijn gelukkig ongedeerd gebleven. Onderzoek moet uitwijzen hoe de aanrijding is ontstaan.

Agenten waren aan het begin van de middag onderweg naar een melding op de carpoolplaats Deventer aan de A1. Er was sprake van een verkeersconflict waarbij iemand met een ijzeren staaf zou zwaaien. Toen de politieauto de carpoolplaats op wilde rijden ontstond er een aanrijding met een andere auto. Door de aanrijding zijn beide auto’s zwaar beschadigd. De inzittenden zijn geschrokken en hebben een aantal schrammen opgelopen, maar zijn verder niet gewond geraakt. 

Het team Verkeersongevallenanalyse onderzoekt de aanrijding om de oorzaak te achterhalen. Het onderzoek wordt gedaan door politiemensen uit een ander team. Dit is een standaard procedure bij dergelijke incidenten. Naar aanleiding van de melding over het conflict is een verdachte aangehouden voor bedreiging.

^NV

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Diepenveen | 112 alarmeringen Diepenveen | Goedkoop Tanken in Diepenveen | Supermarkten in Diepenveen | Weerbericht Diepenveen