Vrouw gewond na aanrijding

zaterdag 27 februari 2016

Deventer - Een 25-jarige vrouw uit Luttenberg is vrijdag 26 februari gewond geraakt na een aanrijding. Ze is met een hoofdwond naar het ziekenhuis vervoerd. Bij de aanrijding waren drie voertuigen betrokken.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 21.10 uur toen een 68-jarige vrouw uit Amsterdam vanaf een parkeerplaats de Brinkgreverweg in Deventer wilde oprijden. Ze zag hierbij de auto van een 32-jarige man uit Deventer over het hoofd die richting de Veenweg reed. De beide auto’s raakten elkaar en door de aanrijding kwam de man uit Deventer met zijn auto op de verkeerde rijbaan terecht. Hierdoor kwam hij in botsing met een auto die vanuit de Veenweg aan kwam rijden, bestuurd door een 25-jarige vrouw uit Luttenberg. 

Een passagiere die bij de vrouw uit Luttenberg in de auto zat (eveneens 25 jaar uit Luttenberg), raakte gewond aan haar hoofd en werd met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een andere passagiere (personalia onbekend) uit die auto is voor controle door agenten naar het ziekenhuis gebracht.

Door de aanrijding was de weg enige tijd geblokkeerd. De auto van de man uit Deventer en de vrouw uit Luttenberg moesten worden afgesleept.

2016098253

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Diepenveen | 112 alarmeringen Diepenveen | Goedkoop Tanken in Diepenveen | Supermarkten in Diepenveen | Weerbericht Diepenveen