60-jarige vrouw verweert zich met eigen tas tegen berover

dinsdag 24 januari 2017

Deventer - Maandagmiddag werd de vrouw lopend op het trottoir van de Rijsterborgherweg bijna berooft van haar tas. Doordat de vrouw zich stevig verweerde ging de berover op de loop. Politie zoekt getuigen.

Rond de klok van 14.00 uur liep de vrouw over het trottoir van de Rijsterborgherweg aan de zijde van het spoor. Ze kwam uit de richting van het station. Ter hoogte van het park hoorde de vrouw iets achter zich en draaide zich om en zag een man op de een fiets. Toen ze haar weg vervolgde voelde ze een moment later een flinke ruk aan haar schoudertas. Het lukte de vrouw om de tas vast te houden en de dader al zwaaiend met de tas weg te jagen. Na een tik met de tas tegen het hoofd van de dader ging deze er fietsend vandoor in de richting van Hoge Hondstraat. De vrouw kwam hierbij ten val en heeft als gevolg hieraan een pijnlijke knie overgehouden en ze is erg geschrokken.

De vrouw heeft aangifte gedaan van de poging beroving van haar tas. De vrouw gaf aan de politie een beschrijving van de dader. De politie roept getuige op te reageren.

Het signalement van de dader van deze beroving is: Ongeveer 25 jaar oud, 1.80 meter lang met een slank postuur. De man had een donkere huidskleur en een goed verzorgd uiterlijk. Hij droeg een korte bruine jas en een lichte spijkerbroek. De fiets waarop hij reed was een sportieve blauwe herenfiets zonder  bagagedrager. Hebt u iets gezien of kent u de dader? Belt u dan met de politie op 0900-8844

 

2017036270 RV

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Diepenveen | 112 alarmeringen Diepenveen | Goedkoop Tanken in Diepenveen | Supermarkten in Diepenveen | Weerbericht Diepenveen