Getuigenoproep beroving Ceintuurbaan

zondag 15 januari 2017

Deventer - De politie is op zoek naar getuigen van een beroving die zaterdagavond tussen 20.15 uur en 20.45 uur plaats vond op de Ceintuurbaan. Een 64-jarige man uit Deventer werd beroofd van zijn e-bike.

De man had zijn fiets bij een bushalte aan de Middelweg geparkeerd om zijn regenkleding aan te doen. Op dat moment werd hij door een man bedreigd. De man ging er met zijn elektrische fiets vandoor over de Ceintuurbaan in de richting van de Middelweg. 

De politie is meteen een onderzoek gestart en heeft in de omgeving uitgekeken naar de man en de elektrische fiets. Helaas hebben de agenten niemand aangetroffen. Er is een signalement bekend van de dader. Het gaat om een blanke man van rond de 30 jaar oud. Hij heeft een mager postuur en is vermoedelijk tussen de 1.70 en 1.80 meter lang. Hij droeg een grijze muts en een grijze parka. 

De man is er vandoor gegaan op een grijs/witte elektrische damesfiets van het merk Gazelle. De fiets heeft twee fietstassen. Hij fietste over de Ceintuurbaan in de richting van de Diepenveenseweg. Was u tussen 20.15 en 20.45 uur in de omgeving van de Ceintuurbaan en heeft u iets verdachts gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

(2017023120) NV

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Diepenveen | 112 alarmeringen Diepenveen | Goedkoop Tanken in Diepenveen | Supermarkten in Diepenveen | Weerbericht Diepenveen