Getuigenoproep beroving telefoon

donderdag 9 juni 2016

Deventer - De politie is op zoek naar een jonge man die woensdagmiddag 8 juni op de Maasstraat een vrouw heeft beroofd van haar telefoon. Er is een signalement bekend en de politie wil graag spreken met mensen die de jongen hebben zien fietsen.

Rond 12.15 uur stond de vrouw op het fietspad met haar telefoon. Op dat moment fietste een jonge man voor haar langs en griste het toestel uit haar hand. Hij fietste weg in de richting van de Oude Bathmenseweg. De vrouw heeft nog geprobeerd om hem te laten stoppen, maar dat is niet gelukt. Ze zag hem de Veentunnel in fietsen. 

De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen om zich te melden. Er is een signalement bekend van de verdachte. Het gaat om een jonge man, vermoedelijk is hij tussen de 14 en 18 jaar oud, 1,75 meter lang en heeft hij een getinte huidskleur. De jonge man heeft een smal postuur en een zwart, kort en verzorgd kapsel. Hij droeg een blauwe spijkerbroek, een grijs shirt en een grijs/rode blouse met korte mouw. Hij fietste op een vrij nieuwe herenfiets met een grijze kleur. Hebt u de jongen zien fietsen of denkt u hem te herkennen aan het signalement? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven is mogelijk via 0800-7000.

(2016282018) NV

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Diepenveen | 112 alarmeringen Diepenveen | Goedkoop Tanken in Diepenveen | Supermarkten in Diepenveen | Weerbericht Diepenveen