Politie zoekt getuigen van straatroof Rielerweg

zaterdag 21 januari 2017

Deventer - Op vrijdagochtend 20 januari om ongeveer 10:45 uur vond er een een straatroof plaats op de Rielerweg.

Een 20-jarige man uit Deventer die op een scooter over de Rielerweg reed, was door een man gewenkt waarna hij was gestopt. Daarop kwam er een andere man aanlopen en werd de man door beide mannen van zijn scooter getrokken, met een steekwapen bedreigd en beroofd van zijn horloge. De man wist zich aan de de overvallers te ontworstelen waarop de beide overvallers er vandoor gingen. 

De politie zoekt getuigen van deze overval of mensen die aanslaan op de onderstaande signalementen. U kunt uw melding doorgeven via het tipformulier of via telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem melding doen via Bel M, 0800-7000. 

Man tussen de 27 en 30 jaar. Slank postuur en een donkere huidskleur. De man droeg een groene legerjas met een grijs logo en een zwartgrijze broek met scheuren. De man droeg Nike sneakers Air max en sprak gebrekkig Nederlands. 

Man van ongeveer 30 jaar, breed, gespierd postuur, getinte huidskleur. De man droeg een zwarte muts, een zwarte trainingsbroek met witte strepen en een witte jas met een logo achter op de jas. De man liep wat mank met zijn linkerbeen. 

(2017031388 hk)

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Diepenveen | 112 alarmeringen Diepenveen | Goedkoop Tanken in Diepenveen | Supermarkten in Diepenveen | Weerbericht Diepenveen