Man aangehouden na onderzoek schietincident

dinsdag 2 februari 2016

Colmschate - Een speciale aanhoudingseenheid van de politie heeft in de nacht van maandag 1 op dinsdag 2 februari een 54-jarige man uit Deventer aangehouden. De man verbleef in een hotel in Eerbeek. Tijdens zijn aanhouding was hij in het bezit van een vuurwapen. De aanhouding komt voort uit het onderzoek naar een schietincident op donderdag 31 december op de Colmschaterstraatweg.

Bij het schietincident op 31 december raakte een man uit Deventer gewond. De politie is een onderzoek gestart en hield al eerder verdachten aan. Verder onderzoek leidde naar de 54-jarige man uit Deventer. De politie heeft dinsdag 2 februari samen met een gespecialiseerd zoekteam van defensie een woonwagenkamp aan de Colmschaterstraatweg doorzocht. Daarbij werd een vuurwapen en munitie aangetroffen. 

 

Een team van rechercheurs doet nog steeds onderzoek naar de toedracht en of er meer personen bij de schietpartij betrokken zijn geweest. Er is sporenonderzoek verricht, getuigen zijn gehoord en buurtbewoners zijn ondervraagd. Uit het onderzoek blijkt dat er een donkergrijze Audi A4 wordt vermist. Vermoedelijk zitten er kogelgaten in de auto. Mensen die meer informatie hebben over deze auto worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of via meld misdaad anoniem 0800-7000. Het onderzoek is nog in volle gang. Er wordt niet uitgesloten dat er meer aanhoudingen worden verricht.

(2016000138) NV

 

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Diepenveen | 112 alarmeringen Diepenveen | Goedkoop Tanken in Diepenveen | Supermarkten in Diepenveen | Weerbericht Diepenveen