Tweetal gearresteerd na steekincident

vrijdag 26 mei 2017

Deventer - Donderdagavond rond 18.30 uur heeft er een steekincident plaatsgevonden op het Vogeleiland waarbij twee mannen gewond zijn geraakt. Enkele uren later zijn 2 verdachten gearresteerd op verdenking van betrokkenheid. Deze mannen zijn beiden afkomstig uit Deventer en 24 jaar oud.

De recherche doet op dit moment onderzoek naar de gebeurtenissen op zowel het Vogeleiland als de Badhuisstraat.  Gisteravond zijn door de politie al meerdere getuigen gehoord. Korte tijd is de Badhuisstraat en het Vogeleiland voor dat politieonderzoek afgezet geweest. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd door de ambulancedienst.

Meerdere mannen zouden betrokken zijn geweest bij het conflict met de broers. De recherche doet onderzoek naar de aanleiding en rol van alle betrokkenen. De verdachten zijn bekenden van de slachtoffers. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

De recherche zoekt mensen die meer informatie hebben over de toedracht van dit incident. U kunt met de recherche in contact komen via het algemene politienummer 0900 8844.

(2017237618)

bron: politie.nl | Categorie: steekpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Diepenveen | 112 alarmeringen Diepenveen | Goedkoop Tanken in Diepenveen | Supermarkten in Diepenveen | Weerbericht Diepenveen