Drie aanhoudingen na scooterdiefstal dankzij getuige

dinsdag 31 januari 2017

Deventer - Met drie aanhoudingen heeft de politie maandag 30 januari een scooterdiefstal in Deventer opgelost. Het gestolen voertuig kon worden teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar. De drie jongens, twee van 15 jaar oud en één van 16 jaar uit zijn afkomstig uit de omgeving van Deventer.

Rond 19:00 uur zag een alerte buurtbewoner dat vier jongens een scooter hadden opgetild en hiermee wegliepen. De getuige belde direct de politie via 1-1-2 en gaf een goed signalement door.

Agenten hebben in de omgeving uitgekeken en troffen aan de Meiboomstraat een viertal jongens aan die aan het signalement voldeden. Na een korte achtervolging werden drie van de vier jongens aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

De politie kan niet overal tegelijk zijn en heeft de oren van de burgers hard nodig.

De politie roept daarom op om bij verdachte situaties direct 1-1-2 te bellen. Dankzij het kordate optreden en het nauwkeurige signalement dat de getuige aan de politiemeldkamer doorgaf, hebben agenten de verdachte in deze zaak aangehouden.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Diepenveen | 112 alarmeringen Diepenveen | Goedkoop Tanken in Diepenveen | Supermarkten in Diepenveen | Weerbericht Diepenveen